CS-Cart

CS-Cart este o platforma de comert online foarte bine dezvoltata precum si optimizata pentru SEO. Este superioara platformelor gratuite OpenCart si Prestashop dar si pretul este pe masura.

Pana acum ceva vreme a existat si versiunea gratuita insa dezvoltatorii au renuntat la ea in favoarea versiunilor platite.

CS-Cart functioneaza foarte bine atat pe dispozitive desktop precum si pe smartphone. Are un panou administrativ relativ simplu si foarte bine gandit.

Contine peste 70 de servicii de plata incorporate printre care PayPal,  Authorize.Net, SagePay, First Data, and eWay.

De asemenea are incorporat opt dintre cei mai mari transportatori maritimi din lume si zeci de optiuni de transport maritim.

CS-Cart contine un sistem foarte puternic de marketing pentru stimularea vanzarilor, vanzare incrusisata, puncte bonus, certificate cadou si multe altele.
Cu CS-Cart puteti crea de asemenea mai multe magazine administrate de la un singur panou de admin.

Este folosit in special de magazine online mai mari insa il puteti folosi chiar daca vindeti doar cateva zeci de produse. Este foarte flexibil si customizabil. Contine peste 500 de functionalitati folosite in magazinele online.

CS-Cart Multi Vendor

CS Cart Multi Vendor ofera solutia pentru a avea un website tip marketplace.  Intr-un marketplace vanzatori independenti isi pot vinde produsele prin intermediul unui singur website, asa cum se vinde pe emag de exemplu.

Demo – click pe imagine pentru magazinul online si pentru panoul de administrare.

website-cs-cart