Găzduire website

Unul dintre cei mai buni furnizori de webhosting este ScalaHosting. Avand servere in USA si Europa puteti alege locatia serverului unde doriti sa fie website-ul dumneavoastra. Oferind integrare gratuita cu CloudFlare CDN, site-ul dumneavoastra poate fi accesat cu usurinta chiar si atunci cand poate aparea o problema temporara de cateva minute la server, chiar si asa site-ul dumneavoastra va fi online desi serverul este cazut. Acest lucru este posibil datorita CloudFlare.

Aveti spatiu nelimitat pe disc, suport 24/7 ceea ce conteaza enorm precum si posibilitatea de a plati lunar facturile astfel incat daca nu va convine dupa o luna de zile puteti oricand pleca la alt furnizor de webhosting insa la preturile mici pe care le ofera ma indoiesc ca o veti face. Puteti oricand din contul dumneavoastra sa treceti la un pachet superior daca aveti nevoie de mai multe resurse pentru website.

Avand punctul de lucru in Cluj-Napoca, Hostvision ofera pachete de gazduire incepand de la 0.99 euro pe luna pentru siteuri simple, personale pana la VPS SSD ce pot fi achizitionate doar de firme, pfa, srl etc. pe baza de contract. De asemenea puteti inregistra domenii .ro, .com, .eu si multe altele.

Romarg este unul din cei mai mari furnizori de webhosting si inregistrare domenii din Romania.

Unul din cei mai mari furnizori din lume de gazduire web si inregistrare domenii. Numele de HostGator a devenit aproape sinonim cu gazduirea web la nivel mondial. HostGator ofera gazduire in cloud de la 4.95 $ pe luna daca platiti pentru 36 de luni odata. Suport 24/7/ 365 zile pe an.

Comaparati pachetele de gazduire VPS de la HostGator si alegeti pe cel mai potrivit sau contactati-ma pentru orice sfat privind gazduirea site-ului dumneavoastra.

Un alt furnizor de gazduire web bun este SiteGround.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *