Joomla

Este unul dintre cele mai populare CMS-uri (content management sistem) din lume. Este GRATUIT ! Este responsive ! Adica construiti un website ce se adapteaza la dimensiunile  tabletelor si pentru smartphone. Puteti intra pe un website construit cu Joomla si vizualizati tot website-ul dupa telefonul mobil cu usurinta. Asta inseamna responsive webdesign pe scurt.

Cu Joomla puteti realiza de la website-uri simple de cateva pagini pana la portaluri de anunturi, website de stiri, agentie imobiliara, portaluri de jocuri sau evenimente sportive si chiar magazine online unde sa va vindeti produsele. Trebuie doar alese cele mai bune si compatibile module, pluginuri sau componente pentru ce doriti exact sa faceti.

Vreti un website cu sistem de administrare a continutului ? Nu aveti cunostinte de php, html, css sau javacript ? Atunci Joomla este perfect pentru voi.

Multitudinea de template-uri gratuite sau cu plata dupa internet, de extensii de tot felul ( formulare contact, newsletter, galerii foto, galerii video, slideshow-uri javascript etc.) pentru ca voi sa le instalati doar cu un clik fac din Joomla unul dintre cele mai populare CMS-uri din lume la ora actuala.

Daca aveti nevoie de realizarea sau intretinerea unui website facut cu joomla va rog sa ma contactati prin formularul de contact. Am sa raspund cat de repede voi putea.