Webdesign

Doriti un website frumos si usor de intretinut ?

Solutia este alegerea unui template profesional fara a va mai bate capul cu diverse oferte dupa internet la preturi mult umflate. Preturile unui template poate varia in functie de unde il cumparati dar si in functie de alte lucruri ca de exemplu fotografiile pe care le vedeti in acel template pe care nu le nu le puteti folosi si trebuie sa le inlocuiti cu fotografiile dumneavoastra. Cumparand o tema profesionala aveti garantia ca este corect codata pentru toate browserele mari si astfel nu vor fi probleme la afisarea ei.

TemplateMonster.com – Cel mai mare furnizor de template-uri diverse din lume. Ofera suport 24/7 indiferent daca ati cumparat tema acum 2 luni sau acum 5 ani.

Themeforest.net – Un alt furnizor important de template-uri: WordPress – Joomla – OpenCart – PrestaShop – Magento – osCommerce si altele. Aici preturile sunt mai mici la diverse template-uri insa majoritatea nu au incluse in pretul de achizitie si fotografiile ce le puteti vedea pe template-ul online iar suportul pentru tema achizitionata este limitat de obicei la 6 luni fata de Templatemonster.com unde suportul este oferit pe viata.

Joomla-Monster.com – Un alt website ce ofera template-uri profesionale Joomla. { Template salon de frumusete }

Ce va ofer:

Inregistrarea unui domeniu.ro, .com, .eu etc. daca nu aveti si nu stiti cum se procedeaza. Unde il inregistrati ramane la alegerea dumneavoastra insa eu ma ocup de inregistrarea domeniului cu datele de facturare ale dumneavoastra. Poate fi inregistrat pe Hostvision , Romarg , Hostway, ROHOST etc.
Alegerea unui server de gazduire pentru website-ul dumneavoastra cu preturi incepand de la 2 euro/luna – gazduire. De obicei se alege un pachet de gazduire unde a fost inregistrat domeniul.
Instalarea platformei CMS ( Joomla , WordPress sau o platforma de comert online gen OpenCart sau PrestaShop ) pe serverul dumneavoastra, creare baza de date, user etc. Instalarea unui template premium ales si cumparat de dumneavoastra. Template-urile au preturi intre 50 – 75 de dolari.
Crearea de adresa/e de email, in functie de cate va permite planul ales de gazduire. Majoritatea insa ofera un minim de 5 adrese de email ce vor contine numele domeniului.
Construirea unui website cu maxim 10 pagini pe baza template-ului cumparat, pagini ca de exemplu “Despre noi” , “Oferta noastra”, “Contact”. Pagina de contact va avea un formular prin care utilizatorii va pot trimite mesaje.
Tot continutul pentru website trebuie sa fie furnizat de catre dumneavoastra. Adica textul ce va fi pus in diferite pagini, poze, clip video etc.

Daca aveti deja domeniu cumparat si gazduire pe un server si doriti doar instalarea unui CMS ca Joomla sau WordPress precum si instalarea unei platforme de ecommerce pretul este de 100 lei.

Pentru serviciile oferite ofer factura generata prin smartbill.ro